CSU Sibiu învinge BC Mureș, pe teren propriu

CSU Atlassib Sibiu și-a adjudecat victoria în partida disputată pe teren propriu, în compania celor de la BC Mureș, în etapa a IX-a a Campionatului național de baschet, scor final: 91-78 (21-30, 22-23, 22-6, 26-19).

Deși nu au avut un start de partidă strălucit, oaspeții conducând la pauză cu 53 la 43, în sfertul al treilea sibienii au reușit să recupereze punctele de pe tabelă, iar ulterior, să conducă. IMG_0090 IMG_0108Din tabăra sibienilor s-a remarcat Milos Bojovic care a marcat 26 puncte și a reușit 4 recuperări, dar și Chistopher Lee care pe lângă cele 17 puncte marcate a reușit 15 recuperări. Puncte importante a mai marcat LeVar Seals 20p, Octavian Popa Calotă 11p, Brandon Johnson 9p, Flavius Lăpuște și Drazen Bubnic, câte 4 puncte .
”Așa cum am spus, în ultimele două săptămâni am avut multe accidentări, totuși am jucat. Astăzi am jucat fără Popovic. După trei- patru minute, am rămas fără Bubnic. Asta înseamnă că am jucat fără doi pivoți, cu patru jucători străini pe teren. Tot ce pot să spun este că îi felicit pe băieți. Nu am înțeles imediat jocul, după ce am rămas fără al doilea pivot, a trebuit să schimbăm puțin jocul, ceea ce a creat, pentru moment, o stare de confuzie. Dar eu nu pot decât să îi felicit, pentru că această energie și valoare de care au dat dovadă. De obicei, nu îmi place să spun despre jucătorii mei că sunt atât de buni, dar cu atitudinea care au avut-o în această seară și energia, într-adevăr merită susținere maximă și respect din partea tuturor, pentru meciul din această seară. Asta pentru că am jucat cu o echipă foarte bună, o echipă care are jucători foarte buni, cu foarte bune abilități, și mai ales că am jucat fără doi jucători, importanți pentru echipa noastră, doi pivoți. Nu știu ce echipă poate juca fără doi pivoți așa ușor, cu excepția celor două- trei echipe, cele mai bune, care au 10 jucători în rotație. Au fost curajoși, au fost buni și au avut încredere în ei. Meritau, cu siguranță, această victorie”, a declarat, la finalul partidei, antrenorul CSU Atlassib Sibiu, Miodrag Perisic.
CSU Atlassib Sibiu joacă, în etapa următoare, în deplasare la Mediaș, vineri, 5 decembrie 2014, de la orele 17:15.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*