CSU Sibiu se întâlnește cu fanii

Suporterii BC CSU Sibiu sunt așteptați, astăzi, în incinta magazinului Decathlon, pentru prima întâlnire cu baschetbaliștii sibieni.

Partenerul echipei a pregătit mai multe surprize și premii pentru copii, iar BC CSU Sibiu va oferi, prin tragere la sorți, două abonamente pentru întregul sezon la meciurile echipei locale, desfășurate pe teren propriu.

Astăzi, începând cu orele 17.00, BC CSU Sibiu sărbătorește, alături de Decathlon Sibiu,  întoarcerea la școală și pasiunea pentru sport. Echipa va fi prezentă în incinta magazinului partener pentru o întâlnire inedită cu fanii. Decathlon și CSU au pregătit mai multe concursuri de aruncări pentru cei mici, cu premii surpriză, dar și o tombolă în urma căreia se pot câștiga două abonamente pentru întregul sezon la meciurile de pe teren propriu ale echiăei noastre.

”A devenit deja o tradiție ca în fiecare an, înaintea startului de sezon, să ne întâlnim cu suporterii echipei noastre la Decathlon. Vă așteptăm în număr cât mai mare să îi cunoașteți pe noii baschetbaliști sibieni”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

La Decathlon va fi prezent întregul staff tehnic al BC CSU Sibiu, alături de Dragoș Gheorghe, Mirel Dragoste, Daniel Banciu, Andrei Ene, Wilhelm Brosser, Chris Cooper, Tyler Laser, Monyea Pratt, Lawrence Kinnard, DeAngelo Riley și Kevin Capers, Radu Paliciuc fiind în continuare cu lotul național la Cluj, acolo unde dispută zilele acestea partidele din cadrul Eurobasket 2017.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*