CSU Sibiu, victorie in extremis cu CSM U Oradea

CSU Atlassib Sibiu a obținut victoria cu scorul de 86-84 în fața formației CSM U Oradea, duminică, în Sala Sporturilor ”Transilvania” de pe Cibin, într-un meci din etapa a patra a Ligii Naționale, grație unui coș de două puncte reușit de americanul Brandon Johnson, cu patru secunde înainte de final.

Milos Bojovic a fost cel mai bun de la sibieni, cu 20 puncte, 2 recuperări și 6 pase decisive, evoluții notabile având Octavian Popa Calotă (16 p, 3 rec, 4 pd) și Slobodan Popovic (14 p, 4 rec). Marcus Hatten s-a evidențiat de la oaspeți, cu 23 p, 3 rec, 3 pd. Daniel Dillon a jucat și el foarte bine (17 p, 4 rec, 7 pd), iar Mladen Pantic a reușit un ”double-double” (15 p, 10 rec).

În alte meciuri, BC Timișoara a dispus de BC Mureș Tg Mureș cu 85-71, iar BCM U Pitești a învins pe CS Gaz Metan Mediaș cu 83-63.

În clasament, pe primul loc se află CSU Asesoft Ploiești, 7 puncte, urmată de SCM U Craiova, 7 p, BCM U Pitești, 7 p, Steaua CSM Eximbank, 6 p (3 j), U Banca Transilvania Cluj-Napoca, 6 p, BC Timișoara, 6 p, etc.

Agerpres

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*