Cu drag și cu speranță

Grădinița Tărâmul Zânelor, în parteneriat cu Grădinița cu program prelungit nr. 29 și Grădinița cu program prelungit nr. 26 din Sibiu, a organizat târgul caritabil „Să luptăm împreună pentru Irina”.

Acțiunea s-a desfășurat, joi, 24 octombrie, la Grădinița Tărâmul Zânelor, în Piața Tălmaciu nr. 2, unde cei interesați au putut cumpăra jucării, articole vestimentare sau de uz personal, atât pentru copii, cât și pentru părinți. „Ne-am propus strângerea de fonduri pentru mica noastră campioană Irina, care trebuie să ducă o luptă mult prea grea pentru un copil. Împreună putem face minuni”, au explicat organizatorii.

„Părinții și copiii de la noi din grădiniță s-au implicat foarte mult, precum și colectivul de cadre didactice”, a menționat Carmen Firu, directoarea Grădiniței nr. 29.

La doar 11 ani, Ana Irina Cîndea a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer la ficat. Afecțiunea de care suferă Irina necesită un tratament costisitor ce poate fi efectuat la o clinică specializată din Germania. Fetița învață la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal”. Vinerea trecută, colegii ei de școală au organizat un bazar caritabil în urma căruia s-au strâns aproape 48.000 lei pentru Irina.

Doritorii pot face donații și în conturile deschise la Banca Transilvania pentru Irina, pe numele tatălui acesteia, Cîndea Silviu Ilie: RO38BTRLEURCRT0V55210201 (euro), RO53BTRLRONCRT0V55210201 (lei).

Irina Cîndea practică judo și este una dintre cele mai bune sportive ale clubului ACS Miado’s Sibiu, având deja în palmares câteva medalii naționale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*