Cum au fost prinși trei hoți de catalizatoare

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au desfășurat noaptea trecută o acțiune de prindere în flagrant a unor persoane despre care exista suspiciunea rezonabilă că sustrag catalizatoare montate pe autoturisme.

Astfel, polițiștii au depistat și au oprit un autoturism în care se aflau trei bărbați asupa cărora au fost găsite două catalizatoare și două fierăstraie electrice pe care le-ar fi folosit pentru secționarea acestora.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în momentul opririi de către polițiști, cei trei ar fi încercat să părăsească locul comiterii a două furturi de catalizatoare amplasate pe două autoturisme parcate în zona Bulevardului General Vasile Milea din municipiul Sibiu.

Cei trei bărbați, în vârstă de 20, 23, respectiv 36 de ani, toți domiciliați în satul Roșia, au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive.

La nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Acțiunea polițiștilor sibieni a beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*