Cum ne putem distra toamna în Complexul Lacul Binder

Toamna s-a instalat deja în Sibiu, dar activitățile în aer liber în cadrul Complexului Lacul Binder sunt încă disponibile sibienilor. Wakeboard-ul, schi-ul nautic, plimbările cu caiacul sau voleiul pe plajă sunt câteva dintre sporturile care încă mai pot fi practicate în acest sezon.

Astfel, Până la finalul lunii octombrie se mai pot practica wakeboard-ul și schi-ul nautic, de marți până duminică, între orele 12.00 – 18.00. Temperatura apei este în această perioadă de 17 grade Celsius, dar costumul de neopren este oferit gratuit celor care doresc să facă mișcare.

Tot pe lac, doritorii se pot plimba cu caiacul sau SUP-ul (Stand Up Paddle), de marți până duminică, între orele 10.00 – 19.00. Taxele pentru aceste servicii pot fi consultate pe https://laculbinder.ro/preturi/

Dacă doriți să jucați volei pe plajă puteți încă face acest lucru pe cele două terenuri disponibile. Cei care caută liniștea pot face o plimbare pe aleile din jurul lacului. Aceste servicii sunt disponibile în continuare publicului de marți până duminică, între orele 10.00 – 23.00, până la scăderea temperaturilor sub 0 grade Celsius.

La barul din incinta Complexului se poate servi o cafea sau alte băuturi calde sau reci, care pot fi savurate pe terasa amenajată pe malul lacului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*