Cum validăm biletele și abonamentele cumpărate din aplicația Sibiu Bus în autobuzele Tursib

Tursib a lansat în a doua parte a anului 2022 aplicația de transport public SibiuBus.

Pe lângă posibilitatea de a vă  planifica o călătorie cu autobuzul utilizând un orar în timp real, aplicația Sibiu Bus dă posibilitatea utilizatorilor de a cumpăra titluri de călătorie – bilete sau abonamente.

Aplicația poate fi descărcată pe telefonul mobil din Google Play sau Apple Store.  Orice utilizator al aplicației poate să cumpere bilete pentru transportul public fără a fi nevoie să își facă un cont. În condițiile în care doriți să vă achizitionați un abonament, trebuie să aveți creat neapărat un cont de utilizator. Odată logat, veți avea acces la toată oferta de titluri de călătorie cu preț întreg.

Precizăm însă faptul că un titlu de călătorie cumpărat din aplicație nu are nici o legătură cu cardul Tursib. Călătorii care consideră mai ușoară varianta de a utiliza cardul, sunt rugați să își încarce abonamentul la punctele de vânzare sau la automatele stradale. Cei care nu doresc să se deplaseze la o agenție Tursib, pot alege varianta de a cumpăra abonamentul direct din aplicația mobilă. În acest caz, veți putea valida abonamentul doar cu ajutorul telefonului. Intrați în aplicația mobilă, în meniul “Tichete”, apăsați butonul “Cod QR”. Se va genera un cod pe care îl veți valida în partea de jos a validatoarelor din autobuze sau veți putea prezenta codul QR pe telefon în cazul unui control în autobuz.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*