Cupa României de Taekwon-do ITF la Sibiu

PUMA Club Sibiu, alături de Federaţia Română de Taekwon-do ITF, organizează în perioada 19-20 noiembrie Cupa României la Taekwon-do ITF, una dintre cele mai importante competiţii sportive din sfera artelor marţiale, la nivel naţional.

foto Silvana Armat

foto Silvana Armat

Evenimentul se desfăşoară Sibiu pe durata a două zile şi presupune organizarea de competiţii între sportivii/cluburile sportive din toată ţara, care vor lupta pentru a puncta în clasamentul general. Competiţiile sunt împărţite pe grupe de vârstă şi categorii de concurs.

Intrarea liberă

Deschiderea oficială a competiţiei va avea loc sâmbătă, 19 noiembrie, începând cu ora 18.00 şi va debuta cu discursul tradiţional susţinut de preşedintele Federaţiei, Cosmin Oprescu, urmând apoi demonstraţii de Taekwon-do susţinute de echipa de Taekwon-do a Federaţiei. Intrarea este liberă. Peste 370 de participanţi din partea cluburilor sportive de taekwon-do din ţară sunt aşteptaţi să ia parte la eveniment. De asemenea, oficialii Federaţiei Române de Taekwon-do vor fi prezenţi la Sibiu pentru a asista la această cupă naţională de mare anvergură.

„Este o onoare pentru noi să organizăm anul acesta Cupa României aici, la Sibiu, şi să transformăm pas cu pas oraşul într-o capitală a Taekwon-do-ului, un oraş cu tradiţie pentru acest sport”, a declarat Adrian Bibu, vicepreşedinte al Federaţiei Române de Taekwon-do ITF.

Pe Agenda Sportivă

Cupa României la Taekwon-do ITF este un eveniment organizat de PUMA Club Sibiu sub egida Federaţiei Române de Taekwon-do ITF şi susţinut de Consiliul Local prin Primăria Sibiu, fiind înscris pe Agenda Sportivă 2016 a municipiului Sibiu. Evenimentul este deja unul cu tradiţie pentru Sibiu şi se doreşte continuarea promovării performanţei în taekwon-do, precum şi creşterea vizibilităţii Sibiului, ca şi centru de referinţă în domeniul artelor marţiale.

Adrian BIBU | vicepreşedinte

„De la an la an, se constată o creştere a interesului pentru Taekwon-do, fapt care ne bucură foarte tare şi ne motivează să organizăm tot mai multe campionate, cupe şi seminarii naţionale şi internaţionale de Taekwon-do la Sibiu.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*