Curier cu mână lungă, arestat de polițiștii sibieni

Închisoarea îl paște pe un bărbat din Cisnădie, care a furat patru smartphone-uri în valoare totală de peste 2.600 de euro.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Compartimentul Urmăriri și Poliției Orașului Cisnădie au organizat și desfăşurat, în cursul zilei de vineri, o acţiune pe raza orașului Cisnădie. În urma acțiunii, polițiștii sibieni au reușit depistarea și reținerea unui bărbat urmărit internațional. Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Cisnădie, este urmărit internațional în baza mandatului european de arestare emis în data de 22 mai 2017 de către autoritățile judiciare din Germania, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și violarea secretului poștal.

„Din cuprinsul mandatului reiese faptul că urmăritul, în calitate de angajat al unei firme de curierat din localitatea Erding, Germania, a sustras patru pachete ce conțineau terminale mobile inteligente și nu le-a mai livrat destinatarilor. Valoarea prejudiciului se ridică la suma de 2.665 euro”, a anunțat Poliția județeană, astăzi, într-un comunicat de presă.

Tot vineri, curierul suspectat de furt a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, în vederea confirmării mandatului european de arestare, ocazie cu care a fost emisă ordonanța de reţinere pentru 24 ore, iar sâmbătă a fost prezentat Curții de Apel Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Reținutul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul  IPJ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*