Curs de arbitraj

În această perioadă, Asociația Județeană de Arbitraj Sibiu organizează un curs gratuit pentru fete și băieți.

Cursurile se vor desfășura la Sibiu, cât și în municipiul Mediaș. Ele vor începe la data de 6 septembrie, iar durata cursului este de 3 luni.

SIBIU: Cursurile se vor desfășura la Facultatea de Științe, situată pe strada Doctor Ion Rațiu 5-7, începând cu data de 6 septembrie a.c, de la ora 18:00.
MEDIAȘ: Cursurile se vor desfășura la Colegiul ”Școala Națională de Gaz”, situată pe strada Menatulului 1, începând cu data 6 septembrie 2021, de la ora 18:00.
Mai multe informații referitoare la acest curs se pot obține la numărul de telefon 0724.435.149 – Marian Bordean (Sibiu) sau la 0747.310.683 – Cristian Mailat (Mediaș).
 AJF Sibiu a stabilit că dată de începere a competițiilor de copii și juniori este 4 septembrie. „Odată cu această măsură avem speranța ca competițiile de copii și juniori vor revenii la normal și micuții sportivi se vor bucura din nou de competiții și jocuri oficiale după aproximativ 16 luni în care AJF Sibiu a fost în imposibilitatea de a organiza competiții la nivel juvenil”, se arată într-un comunicat remis de AJF Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*