Cursa „greilor”

Vicepremierul Raluca Turcan, lider judeţean al PNL, liderul Uniunii Salvaţi România (USR), Dan Barna, fostul ministru al Turismului, Bogdan Trif (PSD) şi fostul ministru al Economiei, Ion Ariton (PMP) sunt principalii candidaţi la alegerile parlamentare din judeţul Sibiu, admişi de Biroul Electoral Judeţean (BEJ).

Raluca Turcan se află în fruntea listei de candidaţi PNL Sibiu pentru Camera Deputaţilor, iar deputatul Nicolae Neagu conduce în fruntea listei pentru Senat. Raluca Turcan are patru mandate de deputat de Sibiu şi acum candidează pentru a-l obţine pe al cincilea. Nicolae Neagu are până acum trei mandate de parlamentar, din care două de senator şi unul de deputat.

Dan Barna este în fruntea listei USR PLUS Sibiu pentru Camera Deputaţilor şi candidează pentru al doilea mandat de deputat.

foto: Dan Greavu

Fostul ministru al Turismului, liderul organizaţiei judeţene a PSD, Bogdan Trif, este în prezent consilierul preşedintelui Camerei Deputaţilor. Trif nu a fost niciodată parlamentar şi acum se află în fruntea listei PSD Sibiu pentru Camera Deputaţilor.

Bogdan Trif

Fostul ministru al Economiei, Ion Ariton, lider judeţean al PMP, se află în fruntea listei de candidaţi pentru Senat. Ariton candidează ca să revină în Senatul României, unde a mai avut două mandate.

Ion Ariton

Dintre candidaţii independenţi, cel mai cunoscut la Sibiu este directorul turneului de tenis Sibiu Open, Marius Vecerdea, potrivit Agerpres.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*