Cursă în bikini la Arena Platoș, cu destinația… Tenerife!

Cea mai frumoasă schioare care va concura doar în costum de baie, pe pârtiile de la Arena Platoş din staţiunea Păltiniş, va fi răsplătită cu o vacanţă în Tenerife, într-o tabără de surf, au anunţat organizatorii ineditului concurs de frumuseţe.

Sibiencele interesate să obţină titlul de Miss Bikini pe zăpadă se pot înscrie la concursul „Bikini Race“, doar pe 4 martie, în ziua competiţiei, între orele 9.30 şi 11.30.

Concursul de frumuseţe este alcătuit din patru probe: prezentarea concurentelor pe cat-walk, slalom schi sau snowboard, aruncare la ţintă şi traseu aplicativ. Concurentele vor fi nevoite să rămână îmbrăcate doar în costume de baie, timp de cinci ore, cât durează concursul.

Miss Bikini nu doar că trebuie să fie o bună schioare sau practicantă a snowboard-ului, dar trebuie să aibă şi precizia unui jucător de baschet. Într-una din probe, concurentele vor fi nevoite să arunce la coş, cu trei mingi, în timp ce ele se vor afla pe o bandă rulantă în mişcare. Primele patru concurente participă în finala care constă în parcurgerea traseului aplicativ simultan. Astfel se stabilește podiumul Bikini Race 2018.

Competiția de la Arena Platoș a ajuns la cea de-a cincea ediție. În 2013, la prima ediţie a concursului Miss Bikini, s-a înregistrat şi un record de vârstă, Elisabeta Fazekas, în vârstă de 75 de ani, numărându-se printre participante.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*