Cursurile Universității din Sibiu, suspendate timp de zece zile

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a decis, astăzi, suspendarea cursurilor de mâine și până pe 22 martie, a declarat rectorul Sorin Radu.

„Se vor suspenda activităţile didactice ‘face to face’ în perioada 12-22 martie”, a precizat Sorin Radu, pentru AGERPRES.

Consiliul Naţional al Rectorilor din România a recomandat, de ieri, universităţilor suspendarea cursurilor până pe 22 martie pentru a exista „coerenţă instituţională” la nivelul sistemului de învăţământ superior.

„Consiliul Naţional al Rectorilor din România a decis să recomande tuturor celor 75 de universităţi membre suspendarea cursurilor până în data de 22 martie cu condiţia indentificării unor soluţii online, acolo unde este posibil, şi sub rezerva aprobării în consiliile de administraţie ale fiecărei universităţi membre. CNR consideră că aceste măsuri se impun pentru a asigura coerenţă instituţională la nivelul sistemului de învăţământ superior din România”, a declarat ieri, pentru AGERPRES, preşedintele CNR, Sorin Cîmpeanu.

Bilanțul infectărilor cu noul coronavirus este, în această dimineață, de 31, ultimul caz fiind al unui ieșean de 42 de ani care a venit din Veneția în 2 martie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*