Dacă ați văzut-o, anunțați urgent Poliția!

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 17 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Astăzi, în jurul orei 14,00, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în această dimineață, fiica sa minoră, STOICHIȚESCU NICOLETA TEODORA, în vârstă de 17 ani, a plecat de la domiciliul său din localitatea Gura Râului într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate 70 de kg, ochi căprui, păr șaten, lung, fir drept, ten măsliniu.

În momentul dispariției, minora purta o geacă din fâș de culoare verde închis, pantaloni tip blue-jeans de culoare neagră, încălțăminte tip pantof cu toc de culoare neagră.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*