Dacă l-ați văzut, anunțați urgent poliția

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 65 de ani, care a plecat din municipiul Sibiu, fără a mai reveni la domiciliu. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

 


”Polițiștii sibieni au fost sesizați astăzi de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 17 martie a.c., în jurul orei 14.30, fratele său, Prodea Emil, în vârstă de 65 de ani, a plecat din municipiul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai putea fi contactat.
Bărbatul a părăsit domiciliul sorei sale, din Sibiu, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf, culoare albastru închis, număr de înmatriculare SB-48-PRO.”, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Sibiu.

Bărbatul dispărut are 160 cm înălțime, greutate 60 – 65 kg, păr brunet, calviție în partea superioară a capului, ochi căprui. În momentul plecării, purta o geacă de culoare bleumarin închis, pantaloni de stofă de culoare negru, cizme de piele de culoare negru.

Ca semn particular prezintă un neg la nivelul feței pe obrazul stâng.

”Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*