Dan Barna și Dacian Cioloș lansează în Sibiu programul de președinte „10 proiecte pentru România”

Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la Președinția României și Dacian Cioloş, propunerea Alianței pentru demnitatea de prim-ministru, vă invită vineri, 11 octombrie, de la ora 18.00, în Piața Mică din Sibiu, la mitingul de lansare a programului de președinte „10 proiecte pentru România”.

„Lansez acasă, la Sibiu, programul în baza căruia va cer votul pentru funcția de președinte al României.

Plec de la premisa că statul trebuie reclădit după nevoile oamenilor. Trebuie condus de un Președinte care contează, un președinte care știe, vrea și poate să rezolve probleme majore, astfel încât țara să fie guvernată în interesul cetățenilor. Voi fi acel președinte.

Voi avea un cuvânt de spus în respectarea angajamentelor pentru reforma și finanțarea educației, sănătății, infrastructurii critice, a politicilor sociale, a apărării și siguranței pentru toți românii – din țară și din diaspora. Ne vedem acasă în Sibiu”, precizează Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la Președinția României și deputat de Sibiu.

Vineri, 11 octombrie, de la ora 18, în Piața Mică, la mitingul Alianței USR PLUS vor vorbi și eurodeputații USR PLUS Nicolae Ștefănuță și Dragoș Pîslaru, președinta filialei locale USR Sibiu Diana Mureșan și președintele PLUS Sibiu Raul Apostoiu.

„Vor fi prezenți, ca de obicei, și prietenii de la Omul cu șobolani. Haideți alături de noi!”, se arată într-un comunicat al filialei sibiene.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*