Dan Barna spune că prețul combustibilului ar putea să scadă

Vicepreședintele USR Dan Barna afirmă într-o postare pe pagina de Facebook că partidul din care face parte a început demersurile pentru scăderea prețului la carburanți. Dan Barna spune că prin scăderea TVA de la 19% la 5% pentru carburanți, prețul la pompă ar scădea.

În aceeași postare Dan Barna aduce acuze actualei coaliții de guvernare, și susține că la ora actuală România nu este guvernată. Redăm mai jos textul integral al postării lui Dan Barna:

„De guvernat când guvernați?

Marcel Ciolacu amenință cu anticipatele, Florin Cîțu acuză PSD de comunism, iar în această atmosferă de iresponsabilitate, țara așteaptă să fie guvernată.

Însă în loc de decizii clare, justificate de opinii ale experților și experiențe din țări mai așezate, coaliția continuă cu voioșie festivalul de acuzații ca într-un spectacol de televiziune prost în care toți concurenții ar trebui descalificați.

Și când au totuși câte o idee, au grijă să nu discute unii cu alții astfel încât să își exaspereze premierul și să mai câștige o zi în care să se acuze unii pe alții de incompetență. Secretul e că și unii și alții au dreptate, nici unii dintre ei nu sunt capabili să guverneze astăzi România.

Între timp facturile cresc. Crește și inflația. Scade doar speranța că acest guvern își va aduce vreodată aminte să guverneze.

USR este singurul partid responsabil care acționează cu responsabilitate în această criză prin care trece România astăzi și propune soluții realiste. USR a depus astăzi un proiect de lege pentru scăderea TVA-ului de la 19% la 5% pentru benzină, motorină și GPL. Proiectul a fost inițiat de colegii mei Cristina Prună, Claudiu Năsui și Denisa Neagu și am semnat alături de mai mulți colegi pentru că prin acest proiect scade prețul carburanților la pompă” a scris Dan Barna pe Facebook.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*