Dan Barna (USR): Protestele împotriva Guvernului vor continua

Preşedintele USR, deputatul de Sibiu Dan Barna, s-a declarat sigur că protestele împotriva actualei guvernări vor continua.

Barna a participat aseară la un miting în centrul Sibiului. „Sunt sigur că protestele vor continua, pentru că românii sunt sătui şi disperaţi de ceea ce se întâmplă de doi ani şi jumătate în România. Avem un guvern marionetă, România este confiscată de nişte condamnaţi penali, care îşi bat joc de viitorul nostru şi care sunt motivul real pentru care sute de mii de tineri şi de cetăţeni pleacă anual din România. Acest protest şi protestele care vor urma spun cu siguranţă ceea ce auziţi şi dumneavoastră acum, că românii nu mai vor să mai fie o naţie de hoţi”, a explicat liderul USR.

La protestul din Piața Mare au fost prezenţi câteva sute de participanţi, care au cerut demisia guvernului Dăncilă. Printre ei s-au aflat şi membri USR veniţi din ţară, în condițiile în care la Sibiu se desfășoară, în acest sfârșit de săptămână, un team-building al formațiunii, la care participă membri din toată țara și din diaspora.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*