Date oficiale coronavirus Sibiu: Tot mai mulți sibieni în izolare. Deși sunt doar 4 amenzi în starea de alertă, valoarea e foarte mare

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent s-au făcut 3.853 de teste. Sunt 470 de persoane confirmate pozitiv (dintre care 442 adulți și 29 copii) și 1975 de persoane confirmate negativ.

Au fost declarate vindecate și externate 269 de persoane, iar 38 persoane au murit.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează 769 persoane izolate și 189 persoane în carantină.

La telefoanele autorităților au sunat în ultimele 24 de ore 129 de sibieni.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 36 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 93 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

Ieri, au fost desfășurate 42 de misiuni, în cadrul cărora au fost verificate 260 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse pe timpul stării de alertă.

Au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale în context COVID 19, valoare de 8.500 de lei.

În contextul trecerii la starea de alertă, polițiștii și jandarmii acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*