De 50 de ani, împreună! 47 de cupluri au sărbătorit Nunta de Aur la Avrig

47 de cupluri care au aniversat 50 de ani de căsătorie au fost sărbătorite, ieri, la Avrig, la Sala Pavilion. Fiecare cuplu a fost premiat cu o ”diplomă de statornicie” și cu 500 de lei.

Primarul Adrian David le-a fost alături sărbătoriților în această zi specială.
”Ne bucurăm că vă suntem aproape și că împartășim cu dvs. bucuria aniversării nunții de aur! Vă felicit și vă asigur de toată admirația mea. Ați trecut cu brio testul timpului și nu e puțin lucru. Timp de jumătate de secol ați conviețuit, atât la bine, cât și la greu. Ați prețuit și ați înmulțit în timp sentimentele care vă unesc.
Felicitări! Să respectați cu sfințenie și de azi încolo, jurămintele pe care vi le-ați făcut cu 50 de ani în urmă. Vă doresc sănătate, bucurii, și încă multe momente frumoase în doi și mi-aș dori ca nepoții și copiii noștri să ia exemplu de la dvs. și să trăiască cu aceleași principii și valori! La mulți ani! Casă de piatră în continuare!”, le-a transmis invitaților, primarul Adrian David.
Programul artistic oferit perechilor care au trecut tesul unui jumătate de veac împreună a fost asigurat de Purtata Avrigului, Sara Stoișor, Maria Farcaș și George Farcaș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*