De ASTĂZI poți DONA pentru animalele din adăpostul Animal Life Sibiu, prin SMS. Andreea Roseti: ”Sunt 10 lei care fac diferența între viață și moarte”

Iubiți animalele, dar nu aveți timp sau nu vă permiteți să adoptați un cățeluș sau o pisicuță, din diferite motive. Vă doriți să ajutați câinii și pisicile abandonate, dar nu aveți timp. Acum puteți ajuta! Puteți dona prin SMS pentru animăluțete străzii care au ajuns în adăposturile Animal Life Sibiu. Și vă costă doar 10 lei pe lună. Adică…cât parcarea pe o zi în zona A.

De astăzi puteți ajuta animăluțele din adăpostul Animal Life Sibiu cu un simplu SMS. Puteți dona2 euro lunar, prin SMS la 8845 cu textul ANIMAL. Donația este recurentă, adică, odată trimis textul, automat se vor vira, lunar, 2 euro pentru Animal Life. Dar, dezabonarea se poate face prin sms la 8845, cu textul text: ANIMAL STOP.
Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Digi Mobil, Orange și Telekom Romania Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA. Campania este realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile si Vodafone Romania, prin intermediul Asociației pentru Relații Comunitare (ARC)
”De mulți ani deja nu iîmi mai prea doresc lucruri de Crăciun, sau de ziua mea. Adică am ramas așa, cu utopii de genul: dacă ne-am trezi brusc mâine dimineață toți un pic mai buni? Dacă s-ar opri războaiele brusc, dacă am descoperi magia să curățăm oceanele și să oprim schimbările climatice?
Azi însă am și eu o dorință mai rezonabilă pentru ființele care nu ne cer nimic, care ne dau însă toată dragostea și încrederea lor: cățeii din adăpostul Animal Life. Îmi doresc ca mulți, mulți dintre prietenii mei de aici să se aboneze la campania prin SMS destinată animalelor din adăpostul Animal Life. Sunt 10 lei care fac diferența între viață și moarte, 10 lei lunar care vor plăti facturi la medicul veterinar, căldura din adăpost și hrana a sute de căței”, face apel Andreea Roseti, vicepreședința Asociației Animal Life Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*