De ce a schimbat Spitalul Județean firma de catering care asigura hrana pacienților

Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență, Daniel Chelcea, a declarat marți într-o conferință de presă că firma care furniza hrana pacienților spitalului a renunțat la acest lucru din cauza problemelor financiare.

Potrivit lui Daniel Chelcea, la câteva zile după ce a anunțat spitalul că nu mai furnizează hrana pacienților, acest lucru petrecându-se cu doar câteva ore înainte de ora mesei, firma a trimis o motivație pentru renunțarea la contract invocând motive financiare.

Firma din București avea cu SCUJ Sibiu un contract de peste 20 de mlioane de lei. În data de 6 mai a anunțat că începând u masa de prânz a acelei zile, nu mai furnizează hrana pacienților.

În aceste ondiții conducerea spitalului a preluat serviciile de la u lanț de restaurante din Sibiu.

Firma din București a primit din partea spitalului un aviz constatator negativ și va pierde astfel garanția de bună execuție de aproximativ 190 000 lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*