De două ori mai mulţi „excelenţi”

Clubul de excelenţă al Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” Sibiu a fost înfiinţat în mai 2018 de către Valerica Milosteanu, profesor consilier şcolar la CJRAE Sibiu şi totodată psihologul şcolii. Numărul elevilor calificaţi în club a crescut de la 38 – câţi au fost anul trecut, la 63 – anul acesta.

Aproape dublu. „Aşadar, putem afirma cu certitudine că se constată impactul pozitiv al acestui proiect asupra elevilor, care au avut o motivaţie în plus pentru a învăţa şi pentru a se pregăti pentru diferite concursuri. Sunt mulţi dintre ei care şi-au dorit să intre în club şi au şi reuşit, de asemenea şi mulţi care au intrat de anul trecut în club şi au şi rămas. Au luptat… şi iată rezultatul”,  spune Valerica Milosteanu.

Au fost două criterii care au stat la baza admiterii în Clubul de Excelenţă: fie participarea la olimpiade şi concursuri naţionale sau internaţionale, fie clasarea pe locul I pentru învăţătură la nivelul clasei la finalul acestui an şcolar.

Anul acesta au fost premiaţi 43 de elevi in cadrul Clubului de Excelenţă al Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu”. Elevii au fost nominalizaţi şi aplaudați pentru rezultate deosebite la ȋnvăţătură, la concursuri şi olimpiade, la diferite proiecte.

Premierea din cadrul acestui club a continuat cu alte 20 de premii: Top 10 Sport – elevi cu performante deosebite la competiţii sportive pe plan naţional şi internaţional şi TOP 10 pentru învăţătură –  elevii care anul acesta au participat şi obţinut premii la concursuri naţionale sau internaţionale, la diferite discipline de studiu.

Sponsorii proiectului au fost Asociaţia Liceului „Onisifor Ghibu” Sibiu şi Asociaţia „Totul pentru Comunitate” Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*