Debut cu gol la Națională. „Para-gol“ a lovit în 2 minute!

Sibienii de la naționala mare au încheiat pe teren partida de ieri de la Chișinău dintre România și Moldova, scor 5-0 (2-0).

foto: facebook / Echipa națională de fotbal a României

Raul Opruț a fost integralist pe banda stângă, în vreme ce Daniel Paraschiv a fost introdus pe teren în minutul 69 în locul lui Pușcaș. Tânărul nostru atacant n-a avut nevoie decât de 2 minute și de doar 2 atingeri pentru a-și face cadoul mult dorit la debut. La prima a căzut în careu faultat de Armaș, iar la cea de-a doua a transformat penaltiul acordat. Era minutul 71, golul său ducând scorul la 4-0.

România a făcut un joc bun aseară, reușind cea mai categorică victorie din mandatul lui Edi Iordănescu.

Moldova – România 0-5 (0-2)

Au marcat: Moruțan ‘9, Drăguș ‘40, Cicâldău ‘61, Paraschiv  ‘71 (pen.), Ad. Rus ‘87

ROMÂNIA: Târnovanu – Manea (Pantea, ‘69),  Rus, Burcă-cpt. (Drăgușin, ‘69), Opruț – Olaru, Băluță, Cicâldău (Păun, ‘78) – Moruțan (Sefer, ‘62), Pușcaș (Paraschiv, ‘70), Drăguș (Ștefănescu, ‘62). Selecționer: Edi Iordănescu

„Despre ai noștri. Echipa națională de fotbal a României în Rep. Moldova – România, meci amical.

Raul Opruț – integralist

Daniel Paraschiv – a intrat în min.’70 în locul lui George Pușcaș; în mai puțin de 1 minut a obținut un penalty pe care tot el l-a transformat, marcând astfel primul gol pentru prima reprezentativă a țării noastre în meciul de debut.

„Bravo, Raul! Bravo, Para-gol!“, a transmis FC Hermannstadt.

Celălalt sibian aflat la acțiunile loturilor naționale, Alexandru Oroian, are meci cu FC Argeș. România U21 se află la Pitești unde va susține, azi, de la ora 13, ultimul test de verificare din acest an, în compania echipei de Superligă. Selecționerul Emil Săndoi l-a utilizat în urmă cu câteva zile pe mijlocașul nostru lateral în victoria asupra CSA Steaua, scor 4-2 (1-2). Oroian a fost introdus pe teren în minutul 81, în locul lui Alexi Pitu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*