Decebal Todăriță își lansează al doilea volum de versuri

Decebal Todăriță este în prezent purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Sibiu. Cel puțin așa îl cunosc cei mai mulți dintre sibieni.

Puțini cunosc însă și o altă latură a sa, cu mult mai sensibilă. Aceea de poet. Decebal își va lansa marți, 17 mai 2022 cel de al doilea volum de poezie, intitulat Multivers, apărut la editura Eikon.

Evenimentul de lansare va avea loc în foaierul Bbliotecii ASTRA de la ora 18.30.

Întrebat despre carte, Decebal Todăriță a spus că nu vrea să divulge nimic până la lansarea de marți.

Primul său volum de versuri, Vise Presate, apărut tot la editura Eikon s-a bucurat de succes, beneficind chiar în această săptămână de o cronică excelentă semnată Savu Popa în Revista Psyche.

„Dragi prieteni, cu emoție și bucurie vă anunț că marți, 17 mai 2022, voi lansa cel de-al doilea volum de poezie, intitulat Multivers, apărut la Editura EIKON. Evenimentul va avea loc la Biblioteca ASTRA Sibiu în foaier, de la ora 18.30.

Cartea va fi prezentată de scriitorul Ovidiu Ivancu, ce va fi alături de noi, online, din îndepărtatul Vilnius, de poetul și criticul literar Savu Popa și de Valentin Ajder editorul cărții, care practic a făcut posibilă această apariție.

Mulțumiri speciale pentru Segundo Orillero, autoarea ilustrațiilor din volum, care ne va susține moral și sufletește din Olanda, lui Darius Drăgoi, pentru designul copertei I și, bineînțeles, lui Răzvan Pop, Directorul Bibliotecii Astra, pentru susținere și găzduire!” a transmis Decebal Todăriță.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*