Decembrie clasic la Sibiu

Marina Voica, Dida Drăgan, Luminiţa Anghel, Adrian Daminescu, Florin Apostol şi Vlad Miriţă concertează în decembrie la Sibiu.

marina-voicaCasa de Cultură a Municipiului Sibiu organizează duminică, 4 decembrie, un concert de muzică uşoară românească, ce îi are pe afiş pe unii dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi români de muzică uşoară: Marina Voica, Dida Drăgan, Luminiţa Anghel, Adrian Daminescu, Florin Apostol şi Vlad Miriţă. Evenimentul va avea loc la Cercul Militar, duminică, 4 decembrie, de la ora 19.00. La eveniment vor participa, cu trei coregrafii realizate de Aleisha Gardner (Noua Zeelandă), pe muzica lui Adrian Daminescu, și dansatorii Teatrului de Balet Sibiu Ayaka Nagai (Japonia), Gabriella Delgado (SUA), Jonathan Milton (Marea Britanie) şi Joshua Legge (Australia).

Lansare marca Marina Voica

Marina Voica a împlinit de curând 80 de ani, dar este o prezență plină de energie pe scena muzicii ușoare românești: susține concerte, face turnee, apare în emisiuni de televiziune. Marina Voica, a lansat la două luni de la împlinirea vârstei de 80 de ani, la Magazinul Muzica din București, albumul de autor „Și afară plouă, plouă”. Albumul, care conține cele mai îndrăgite șlagăre ale cântăreței: „Și afară plouă, plouă”, „Apartament 23”, „O căsuță la marginea satului”, „Bucureștiul e micul Paris”, va fi lansat și la Sibiu, duminică, 4 decembrie, când, după concertul susținut la Cercul Militar, Marina Voica va participa la o sesiune de autografe.

Bilete şi online

Biletele pentru concertul „Ziua Muzicii Ușoare Românești” pot fi cumpărate online, de pe siteurile bilet.ro, kompostor.ro, de pe pagina de facebook a Teatrului de Balet Sibiu: www.facebook.com/TeatruldeBaletSibiu sau din punctul de vânzare bilete situat în incinta Centrului de Informare Turistică din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu, Piaţa Mare, intrarea F. Prețul unui bilet este 10 lei, iar elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50% reducere

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*