„DECISION TO LEAVE” la ESTE Filmul de Miercuri

ESTE Filmul de Miercuri prezintă ”DECISION TO LEAVE”, în regia lui  Park Chan-wook, film câștigător al Premiului pentru Cel mai bun regizor la Cannes 2022 și nominalizat la Globul de Aur pentru Cel mai bun film străin în 2023.

Proiecția va avea loc miercuri, 8 martie, de la ora 20.00, la Centrul Cultural ”Ion Besoiu”, sala mică.

Sinopsis:

Hae-joon, un detectiv cu experiență, investighează moartea suspectă a unui bărbat prăbușit de pe vârful unui munte. A sărit sau a fost împins? Când detectivul Hae-joon ajunge la fața locului, începe să o suspecteze pe soția acestuia, Seo-rae. Dar pe măsură ce sapă mai adânc în anchetă, detectivul se trezește tot mai atras de tânăra văduvă.

Rating: N-15. Nerecomandat sub 15 ani.

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/film/bilete-decision-to-leave-este-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.

Parteneri: Centrul Cultural „Ion Besoiu” Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Cărturești, Librăria Humanitas, Centrul Cultural German, Biblioteca Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Biblioteca Județeană Astra Sibiu, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Consomme Bistro, Restaurant Pasaj, Nod Pub, Erasmus Librărie-Cafenea, Asociația HID Sibiu

Parteneri media: Zile si Nopti, RockFM, Goodtime magazine

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*