Brazi confiscați la Piața Cibin. Delictele silvice, în vizorul poliţiştilor sibieni

Inspectoratul de Poliție al județului Sibiu a organizat şi desfăşurat, astăzi, o acțiune de prevenire și combatere a delictelor silvice în Piața Cibin din municipiul Sibiu.Între orele 11,00 și 13,00, aproximativ 20 de polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul Delicte Silvice și din cadrul Poliției municipiului Sibiu – Biroul de Ordine Publică, sprijiniți de polițiști ai Serviciului de Acțiuni Speciale, au descins în Piața Cibin, pentru a verifica legalitatea comerțului cu brazi.

Amenzi consistente

Trei bărbați, doi dintre ei domiciliați în comuna Gura Râului, unul domiciliat în municipiul Sibiu, cu vârste cuprinse 25 și 35 de ani, au fost depistați în timp ce comercializau brazi fără a justifica legal proveniența pomilor, cei trei fiind sancționați contravențional în cuantum de 10.000 de lei. De asemenea, 24 de brazi au fost confiscați și predați ulterior Direcției Silvice Sibiu.

Polițiștii sibieni continuă acțiunile de prevenire și combatere a delictelor silvice pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*