Deplasare lungă. Grea? Rămâne de văzut!

FC Hermannstadt își continuă drumul spre promovarea în Liga 1.

Vineri, 6 aprilie, de la ora 16, în deplasare, pe stadionul Areni din Suceava, echipa sibiană întâlnește echipa locală, Foresta Suceava. Sibienii vin după trei victorii consecutive și speră într-un nou succes, în timp ce Foresta luptă pentru evitarea retrogradării. Ocupanta locului 2 în clasament întâlnește formația situată pe loc 17, cu 27 de puncte. Partida va fi transmisă pe canalul Telekom Sport 2.

Pentru partida din manșa tur a semifinalelor Cupei României, care va avea loc, marți, 17 aprilie, ora 17, pe Stadionul Municipal Sibiu, cu Gaz Metan Mediaș, conducerea echipei sibiene va scoate la vânzare 8.000 de bilete. Jumătatea dintre acestea se vând deja on-line pe site-ul și pe pagina de Facebook a clubului, precum și pe platforma kompostor.ro. Este vorba despre 2.000 de bilete la cele două peluze, respectiv câte 1.000 de bilete la tribuna 0 și tribuna 1. Restul tichetelor de intrare se vor vinde la casele de bilete ale stadionului, începând de duminică, 15 aprilie, și până la ora jocului. Prețul biletelor este următorul: peluze – 10 lei, tribuna 1 – 30 lei și tribuna 0 – 50 lei.

„Îi așteptăm pe sibieni să vină în număr cât mai mare și cred că un public numeros este un atu pentru un rezultat bun“, a declarat Teodor Birț, președintele FC Hermannstadt. Partida retur va avea loc la Mediaș, în jurul datei de 9 mai.

Semifinala istorică dintre FC Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș, manșa tur, amână cu câteva săptămâni începerea lucrările de modernizare la Stadionul Municipal. Conducerea echipei a obținut o păsuire din partea Primăriei Sibiu și a constructorului, pentru ca primul meci dintre cele două echipe să se joace pe Municipal.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*