Depunere de coroane în memoria victimelor numeroaselor regimuri totalitare

Miercuri, în data de 17 noiembrie 2021, Consulatul German de la Sibiu organizează și în acest an dificil împreună cu Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu un eveniment restrâns de depunere de coroane. Acesta se va organiza în memoria tuturor victimelor numeroaselor regimuri totalitare și ale tiraniei din secolul trecut și cel prezent.

În acest an evenimentul de comemorare este prilej de rememorare a războiului plin de cruzime din Europa de Est și Sud-Est care a început acum 80 de ani prin ocuparea Iugoslaviei și a Greciei precum și cu atacul asupra Rusiei, care au produs foarte multe victime.

Depunerea de coroane va avea loc cu respectarea tuturor restricțiilor impuse de Pandemia Covid-19 și a măsurilor privind starea de alarmă, la ora 10:00, la Monumentul eroilor din Pădurea Dumbrava Sibiu.

Sunteți rugați să ajungeţi la locul de desfăşurare a ceremoniei până la ora 09:45. În acest an nu se vor ține discursuri. Imediat după încheierea ceremoniei va fi o scurtă alocuțiune din partea doamnei Consul Jahn.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*