Deputații PNL Sibiu: Sitterli rămâne independent, nu a devenit membru PNL

Ovidiu Sitterli nu este membru PNL, este deputat independent afiliat grupului parlamentar liberal din Camera Deputaților, a declarat deputatul Constantin Șovăială, secretar general al PNL Sibiu, după anunțul din această dimineață al lui Sitterli.

„Nu știu de unde are PSD Sibiu informația conform căreia «Raluca Turcan urmează să înmâneze carnetul de membru de partid» dlui Sitterli, însă mă îndoiesc sincer că acest lucru o să se întâmple în realitate, poate doar în vreo realitate paralelă, precum cea în care trăiește PSD Sibiu, departe de normalitate și decență. Consider că, dacă tot este atât de preocupat de persoana d-lui Sitterli, PSD ar putea nu să se întrebe de ce ar veni la PNL, ci de ce a plecat de la ei. Personal, văd mintea de pe urmă în gesturile parlamentarilor de a se îndepărta de PSD și de a susține inițiative ale PNL (fără ca asta să le aducă automat calitatea de membru de partid). Și sper ca Dumnezeu să o dea cât mai multora pentru a scăpa cu prima ocazie țara de o guvernare incompetentă”, a mai declarat Șovăială.

Și deputatul Nicolae Neagu a luat atitudine, în urma declarațiilor făcute de Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu. „Românii vor să afle de la dl. Bogdan Trif, membru în Guvernul Viorica Dăncilă,  despre autostrada Sibiu-Pitești, despre centura Mediașului, despre domeniul schiabil Bâlea și mai putin despre dl. Ovidiu Sitterli și despre cât de membru PSD sau PNL este el. Dar ca să vă puteți vedea de guvernare liniștiți și să nu vă țină din treabă această informație, aflați, domnilor pesediști, că Ovidiu Sitterli NU este membru PNL. Domnul Ovidiu Sitterli a semnat alături de PNL moțiunea – înțeleg că PSD este preocupat de asta. Dar cred că și mai mult ar trebui ca pe cei de la PSD  să-i intereseze motivele pentru care zeci de mii de alți români, în afară de parlamentari, îi vor plecați de la guvernare!”, a transmis Neagu, într-un comunicat de presă.

Deputatul Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu, nu a putut fi contactată astăzi pentru a comenta subiectul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*