Derbi cu casa închisă

CSU Sibiu și Steaua București dispută azi, de la ora 18, în Sala Transilvania, un meci extrem de important pentru calificarea în play-off-ul Ligii Naționale de baschet masculin.

foto: facebook/CSU Sibiu

Dată fiind importanța meciului, fanii sibieni au epuizat deja biletele puse în vânzare, astfel că se va juca cu casa închisă. Sibienii au o bună șansă de a dubla succesul de la Constanța, din urmă cu 4 zile, echipa bucureșteană nearătând până acum prea multă forță în deplasare. A smuls doar 2 victorii, la Miercurea Ciuc și Athletic Neptun, unde a câștigat după o repriză de prelungiri.

Primul angajament la partida de astăzi va fi dat de componenții echipei de schi alpin ai Asociației Club Sportiv Kids Hero: Ema Lașiță, Ana Lașiță, Eva Curtean, Sofia Piciu, Luca Frîncu, Ștefan Cosma și Raul Muntean.

Cei care nu au apucat să își achiziționeze bilet, pot urmări meciul pe LIVE pe FRB TV

Declarații Monyea Pratt si Miguel Angel Hoyo înaintea meciului:

Reamintim, în ultima rundă, marți 18 ianuarie, Steaua a încasat nu mai puțin de 110 puncte acasă, de la campioana U BT Cluj-Napoca, dar a și reușit să înscrie totuși 98 de puncte, pentru un spectacol pe cinste. Cu trei zile înainte, steliștii au răpus CS Municipal Târgu Jiu, tot acasă, scor 86-78.

În tur, Steaua a trecut de CSU Sibiu în Sala Mihai Viteazu din București, scor 78-73.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*