Derbi de Liga 4. FC Inter întâlnește Păltiniș-Rășinari

FC Inter are parte de un nou derbi, în play-off-ul Ligii a 4-a. Sâmbătă 30 aprilie, de la ora 11, întâlnește Păltiniș Rășinari, în deplasare, meciul urmând să aducă față în față primele două echipe din clasament. Sibienii vin după o victorie clară în fața principalei contracandidate FC Avrig, 5-0 (2-0) pe Obor, rezultat în urma căruia s-a dus la 6 puncte în fața urmăritoarei. Numai că Păltiniș Rășinari se află într-o formă bună, a strâns 4 victorii consecutive și are un handicap de doar patru puncte față de interiști. Cu 26 de puncte, față de 30 (punctaj maxim reușit de FC Inter), echipa din Mărginime va încerca să profite sâmbătă în meciul direct și să se apropie la doar o lungime.

foto: facebook/FC Inter

Programul rundei

În play-off, Păltiniș Rășinari a câștigat până acum cu 4-2 acasă cu Sparta Mediaș și cu 4-2 în deplasare la Miercurea Sibiului. Rezultatele etapei a 2-a din play-off: FC Dumbrăveni – Sparta Mediaș 1-4; Unirea Miercurea-Sibiului – Păltiniș-Rășinari 2-4; FC Inter Stars – FC Avrig 5-0

În etapa a 3-a din play-off, sâmbătă 30 aprilie, de la ora 11, se vor mai disputa partidele: FC Avrig – FC Dumbrăveni, și  Sparta Mediaș – Unirea Miercurea-Sibiului.

CLASAMENT:

sursa: AJF Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*