Deschiderea noii stagiuni a Filarmonicii, eveniment SOLD OUT!

Primul concert din Stagiunea muzicală ”Beethovenescu”, organizată de Filarmonica de Stat Sibiu, este SOLD OUT!

Programat mâine, joi, 10 octombrie, concertul va fi precedat la ora 18,30, de un moment muzical inedit: de pe terasele Sălii Thalia se va anunța începutul noii stagiuni cu ansamblurile reunite de brass ale Filarmonicii de Stat Sibiu și Academiei Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu”. Tot mâine, odată cu debutul noii stagiuni, va fi deschisă și o expoziție cu fotografii din stagiunea precedentă. Stagiunea muzicală ”Beethovenescu” este realizată cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.

Toate biletele pentru concertul de deschidere a noii stagiuni muzicale ”Beethovenescu” s-au epuizat cu mai bine de 24 de ore înainte de eveniment. Cu toate acestea publicul din Sibiu poate fi părtaș la acest moment deosebit deoarece cu jumătate de oră înainte de începerea concertului, terasele Sălii Thalia se vor transforma în scene de concert găzduind un moment muzical inedit realizat de ansamblurile reunite de brass ale Filarmonicii de Stat Sibiu și Academiei Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu”. Acestea vor interpreta ”Intrada for brass” de Ion Marina, ”Fanfare la Peri” de Paul Dukas. Totul ”acompaniat” un set de lumini care vor colora fațada Sălii Thalia pe întreaga durată a concertului.

Un alt eveniment care va debuta odată cu lansarea stagiunii ”Beethovenescu” îl reprezintă vernisarea expoziției de fotografii realizată în colaborare cu Asociația ARTOGRAFICA și care, prin cele 30 de fotografii expuse, face o trecere în revistă a celor mai importante momente ale stagiunii muzicale 2018-2019. Expoziția va rămâne deschisă pe întreaga perioadă a stagiunii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*