Deșeul ca resursă

Asociația Conexiuni în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Sibiu organizează în aceste zile proiectul „Deșeul ca resursă”.

Tinerii talentați care știu să transforme deșeurile reciclabile în obiecte de decor, creație vestimentară, opere de artă sau produse industriale și tehnice sunt invitați să-și înscrie produsele pentru concursul  care va avea loc în cadrul vernisajulului din data de 3 iunie 2022 la sediul Casei de Cultură a Studenților din Sibiu.

“Am demarat acest proiect în ideea unei nevoi de educație ecologică și de reutilizare a deșeurilor. Suntem însă plăcut surprinși de dorința de participare la acest proiect, de ideile minunate și extrem de inovative și din acest motiv ne-am gândit să organizăm și un vernisaj  concurs cu cele mai bune lucrări. Așadar, cei care nu  participă la atelierele noastre, dar au lucrări interesante realizate din deșeuri, îi așteptăm în perioada 23 -30 mai 2022 la Casa de Cultură a Studenților, pentru a le înscrie în concursul nostru. ” a declarat Liliana Popescu, director CCS Sibiu.

Prin intermediul proiectului “Deșeul ca resursă” se dorește dezvoltarea spiritului civic și a capacității tinerilor de a participa la activități de protecția mediului și artă creativă dar și de a-i implica în conștientizarea importanței reciclării și reutilizării. Proiectul este cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*