Deszăpezire dificilă

iarnaZăpada căzută în ultimele 24 de ore le-a dat serios de lucru firmelor responsabile cu deszăpezirea. Conform reprezentanţilor Primăriei Sibiu, echipele acestor firme și-au început activitatea din noaptea zilei de 26 decembrie când au intervenit pentru împrăștirea de substanțe anti-derapante care să îndepărteze zăpada căzută.
Din noaptea zilei de 28 decembrie, în contextul căderilor importante de zăpadă și în contextul existenței unui vânt destul de puternic care împrăștie zăpada, firmele de deszăpezire au scos în teren 7 utilaje care împrăștie anti-derapante, 2 pluguri mari și 3 pluguri pentru zone înguste și trotuare. Până la această oră utilajele au efectuat 34 de ieșiri în teren, dar intervenția este îngreunată de căderile continue de zăpadă și de vântul destul de puternic. Utilajele vor continua să intervină pe tot parcursul acestei zile pentru a degaja, pe cât posibil, zăpada de pe arterele cu un volum mare de trafic.
Municipalitatea reaminteşte că se intervine cu prioritate pe drumuri în pantă și rampă, pe poduri și viaducturi, apoi pe străzile cu un volum important de trafic și apoi pe străzi secundare.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*