Dezbatere cu un profesor universitar spaniol despre dreptul societar și dreptul insolvenței, la ULBS

Modelul spaniol în dreptul societar și cel al insolvenței a fost prezentat studenților Facultății de Drept din cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu de către prof.univ.dr. Jusús Quijano Gonzalez, cadru didactic al Facultății de Drept din cadrul Universității din Valladolid.

Cu această ocazie prof. Jusús Quijano Gonzalez a avut o întâlnire cu cadrele didactice ale Facultății de Drept din Sibiu, fiind prezentate particularitățile sistemului de învățământ superior juridic din Spania. De asemenea, prof.univ.dr. Jusús Quijano Gonzalez, având o experiență de peste 40 de ani în domeniul dreptului societar și al dreptului insolvenței, membru în comisia de elaborare și codificare a legislației spaniole în aceste domenii a susținut în prezența studenților facultății o dezbatere pe tema dreptului societar spaniol. Prelegerea s-a concentrat pe prezentarea evoluției dreptului societar în Spania, cu semnalarea ultimelor modificări aduse legislației.

dezbatere drept1

Sublinierea particularităților dreptului societar spaniol și identificarea diferențelor de reglementare între această legislație și legislația română au determinat dezbateri interesante pe această temă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*