Dezbatere publică pentru noul spital: raportul de mediu și proiectul de plan, discutate mâine la Consiliul Județean

Sibienii interesați de proiectul noului spital județean sunt așteptați, mâine, la o dezbatere publică la sediul Consiliului Județean.

„Consiliul Județean Sibiu, în calitate de titular anunță publicul interesat asupra organizării ședinței de dezbatere publică pentru proiectul de plan și raportul de mediu elaborat pentru PUZ – Construire Spital Clinic Județean de Urgență, în municipiul Sibiu, str. Calea Șurii Mici, FN, județul Sibiu, la sediul Consiliului Județean Sibiu, strada General Magheru nr. 14, Sibiu, în data de 06.03.2019, ora 16:00, cu participarea autorităților interesate de plan.

Proiectul de plan și Raportul de mediu pot fi consultate la sediul A.P.M. Sibiu, strada Hipodromului, nr. 2A, Sibiu, între orele 8-16 și la sediul titularului de plan, Consiliul Județean Sibiu, strada General Magheru nr. 14, Sibiu, între orele 8-16.

Comentariile și sugestiile publicului interesat se primesc în scris la sediul A.P.M. Sibiu, sau prin fax. 0269/444 145, email office@apmsb.anpm.ro, cât și la sediul titularului Consiliul Județean Sibiu, e-mail: judet@cjsibiu.ro, până la data de 06.03.2019″, se arată pe site-ul Consiliului Județean.

STUDIU DE TRAFIC – Servicii de intocmire documentatie PUZ in baza avizului de oportunitate pentru zona de urbanizare-construire Spital Clinic Judetean de Urgenta Sibiu

Mesagerul de Sibiu va transmite în direct dezbaterea publică pe pagina de Facebook.

Mesagerul de Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*