Dezbateri aprinse pe tema Legii vaccinării la Sibiu | VIDEO

Aproximativ 60 de persoane, majoritatea militanți anti-vaccinare, au participat astăzi la dezbaterea referitoare la proiectul de lege a vaccinării persoanelor în România, organizată de USR Sibiu la hotelul Ramada.

Întâlnirea a fost moderată de Dan Barna, președintele USR și deputat de Sibiu. La dezbatere au fost prezenţi şi Adrian Wiener, senator USR, membru în Comisia pentru sănătate publică a Senatului, şi Tudor Pop, deputat USR, membru în Comisia pentru sănătate şi familie a Camerei Deputaţilor, precum şi alţi membri ai formaţiunii, medici practicanţi, părinţi, reprezentanţi ai societăţii civile, printre care s-au remarcat Ana Maria Micu, din partea Asociației Mâini Unite Sibiu, și Doru Apostol – organizatorul a numeroase proteste și marșuri în Sibiu.

Proiectul de lege se află, în prezent, în dezbatere parlamentară.


Mihai COLIBABA

8 Comments

 1. Cei doi din prezidiu, Wiener si Tudor Pop, sunt pro-obligativitate. Wiener deja a votat pentru obligativitate la Senat iar Tudor Pop urmeaza sa voteze pro-obligativitate la Camera Deputatilor. Ambii au fost prezenti si la dezbaterea din aprilie 2017 organizata de USR la Bucuresti si ambii au aratat pe fata relatiile excelente de „colaborare” cu ANMDM si cu producatorii de vaccinuri prezenti in sala. USR va vota pro-obligativitate la Camera Deputatilor asa cum a facut si la Senat. Cine nu crede nu are decat sa verifice pe site-ul Senatului cum a votat USR acum o saptamana pt obligativitate. USR, ALDE, PSD, PNL, aceeasi hoti in culori diferite. Dezbaterea de la Sibiu a fost doar un spectacol regizat de aceste scursuri pentru a defila cu o aparenta de democratie in fata celor de la care spera sa mai fure niste voturi la viitoarele alegeri. Treziti-va, oameni buni!. Si noi si copiii nostri suntem vanduti la bucata. Pentru ca nu vi se spune, dar textul de lege pe care il voteaza acesti criminali spune clar: si adultii vor fi vaccinati de la 01.01.2018!

 2. stefan nitu says:

  De cand obligativitatea vaccinarii este considerata o „lege armonizata”? V-ati propus sa salvati Romania prin inrobire si amenintari? Chiar sunteti mai interesati decat parintii de situatia copiilor? Ocupati-va atunci de intarirea imunitatii, de protectia mediului, de controlarea chimicalelor din alimente, de oprirea chemitrails lasate de avioane pe suprafata intregii planete, de eliminarea saraciei, de evitarea conflictelor armate pe care se pare ca le urmaresc in mai multe puncte de pe glob puterile oculte, de evitarea migratiei si ajutorarea acestora in propria tara acolo unde este mai mare nevoie de ajutor, de evitarea coruptiei, de controlul bancilor ce au ajuns sa dea o mare doza de stres victimelor ce s-au indatorat la ele, etc. Oare chiar putem avea incredere in calaii ce urmaresc pe toate caile reducerea populatiei globului, chiar afirmandu-si scopul in diferite ocazii? Cat de naiv sau rau intentionat trebuie sa fii sa sustii ca vaccinurile actuale, ce au adus atata suferinta, sunt facute spre binele nostru? Cat de batut in cap poti sa fi sa mai acorzi incredere unui partid ce ingradeste drepturile populatiei in numele drepturilor populatiei?

 3. Pe acest link

  https://wordpress.com/read/feeds/71532903/posts/1579247851

  se poate urmări cum mi-au fost cenzurate comentariile de către cei de la USR Arad, cand am dorit sa vorbesc de dezbaterea publica care a avut loc la Arad. Nu doar atât, o conversație pe care am avut-o o zi întreagă , pe pagina lui personala, cu domnul senator Wiener in 1 septembrie 2017 a dispărut. In Romania cenzura e interzisa prin lege, de Constituție.

 4. In plus s-a taitat din filmuleț si nu se mai înțelege ca am spus ca acordul prezumat la legea vaccinării va deschide porțile unei dictaturi medicale si nu numai, mai ales ca in momentul de fata se afla in dezbatere publica legea transplantului de organe in care abia așteaptă sa introducă acordul prezumat a populației si se poate ajunge foarte ușor la situația din China cu 10.000 de transplanturi de organe anual, deși in 20 de ani doar 3 persoane și-au dat acceptul in China ca sunt de acord sa își doneze organele.

 5. Alt aspect la care nu am primit răspuns la aceasta dezbatere, e ce se intampla când cei vaccinați ii îmbolnăvesc pe cei nevacinati , asa cum scrie și in prospect ” In cazuri rare, virusul atenuat poate trece de la o persoană vaccinată la alte persoane. Aceasta s-a întâmplat doar când persoana vaccinată a prezentat o erupţie pe piele cu macule sau vezicule. Persoanele sănătoase care sunt infectate în acest mod, dezvoltă o erupţie pe piele uşoară, care nu este periculoasă” http://www.csid.ro/medicamente/varilrix-vaccin-varicelic-viu-atenuat-pulbere-si-solvent-pentru-solutie-injectabila-11365228/

 6. Pentru cei care nu pot sa vadă cum au cenzurat cei de la USR Arad, pot sa dea click pe acest link https://fericiresiarmonie.wordpress.com/2017/09/02/ce-inseamna-dezbatere-publica-pentru-usr-arad/

 7. Este incredibil nivelul de incultura al parlamentarilor romani! In baza caror studii pun acestia semnul egal intre sanatate si vaccinare??? Sanatatea presupune si hrana corecta si igiena la un anumit nivel. Daca ar fi sa fie cum zic parlamentarii, e suficient sa vaccineze pe cei care locuiesc in canale si ne garanteaza ca vor fi sanatosi? O increngatura de minciuni ale parlamentarilor!

 8. Am scris un articol rapid in care am vrut sa surprind trei lucruri importante.
  1. Cei de la Messagerul Sibiu au tăiat partea unde am vorbit de fetușii avortați pentru vaccinuri de vii
  2. Cei care sunt pro vaccinare vor sa ne convingă ca mineralele care se regăsesc in mod natural in corpul nostru sunt tot una cu produșii de sinteza care se pun in vaccinuri și care sunt toxici.
  Unde dorea sa ma închidă domnul Wiener la intrebarea cu mercurul, e ca mercurul care se găsește in corpul uman sau in alimente cum ar fi mar, nuci, alune e tot una cu mercurul lichid care e un metal răspândit in natura și care in mod normal e toxic in orice cantitate.
  3. Cenzura la care sunt supuși cei care sunt împotriva vaccinării obligatorii. Cenzura in Romania e interzisa prin Constituție.
  https://fericiresiarmonie.wordpress.com/2017/11/06/dezbatere-publica-vaccinarea-obligatorie-usr-sibiu-fetusii-umani-si-produsele-toxice-din-vaccinuri/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*