Președintele ANAP, în dialog cu funcționarii la Sibiu

Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP), în colaborare cu Instituția Prefectului județului Sibiu, a organizat, ieri, reuniunea regională cu tema „Sprijin pentru autoritățile contractante în aplicarea noii legislații în domeniul achizițiilor publice”.

La reuniunea care a avut loc la Facultatea de Medicină au participat conducerea ANAP, prin președintele Bogdan Pușcaș, și reprezentanți din regiunea Centru, mai exact personalului de la nivelul autorităților contractante care răspund de derularea procedurilor de achiziții publice.

intalnire-anap

Principala temă abordată în cadrul reuniunii a fost identificarea dificultăților întâmpinate de autoritățile contractante în aplicarea noii legislații în domeniul achizițiilor publice.
ANAP organizează în septembrie și octombrie întâlniri regionale la Suceava, Târgoviște, Craiova, Timișoara, Sibiu, Tulcea, Cluj Napoca și București, dedicate personalului de la nivelul autorităților contractante care răspunde de derularea procedurilor de achiziții publice. „Au trecut trei luni de la intrarea în vigoarea a noului pachet legislativ în materie de achiziții  publice. În acest context, instituția noastră doreşte, prin organizarea acestor întâlniri cu  caracter interactiv, să identifice dificultățile întâmpinate de autoritățile contractante în  aplicarea noii legislații în materie de achiziții publice. Considerăm că transparența și dialogul cu  partenerii și factorii interesați vor asigura întelegerea și aplicarea corectă a noii legislații în domeniul achizițiilor publice“, afirmă Pușcaș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*