Diana Mureșan a fost aleasă președintele USR Sibiu. Noi membri în conducerea filialei sibiene

Filiala locală USR Sibiu are un nou birou de conducere.

În cadrul Adunării Generale care a avut loc vineri, 15 februarie, au fost votați pentru a fi în Biroul Local USR: Diana Mureșan – președinte, Ionuț Ghișe, Emil Talașman, Laurențiu Theodoru și Marian Coman – vicepreședinți.

Adunarea Generală a decis durata mandatului, numărul membrilor din structura de conducere și numărul de vicepreședinți. Astfel, USR-iștii participanți au votat ca durata mandatului să fie de doi ani și Biroul Local să fie format din 11 membri, din care un președinte și patru vicepreședinți. Membrii aleși în completarea biroului local sunt: Andreea Floarea, Marius Vulcan, Cristina Bica, Laura Opricean, Zeno Popovici și Ciprian Horșia. Au mai fost aleși trei membri în Comisia Locală de Arbitraj și un cenzor pentru Comisia Locală.

„USR este cel mai democratic partid din România. Democrația pentru care ne luptăm în România de aproape trei ani, o trăim în USR! Le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată. Suntem măsură faptelor noastre, iar în următorii doi ani voi lupta împreună cu colegii mei ca Filiala Locală USR Sibiu să devină măsură succeselor noastre”, a declarat Diana Mureșan.

La funcția de președinte au fost cinci candidați și președintele a fost ales din două tururi, pentru că nu a fost îndeplinit din primul tur criteriul prevăzut în statutul USR, ca președintele să fie votat de 50 la sută plus 1 din numărul total de participanți. Diana Mureșan câștigat în turul doi cu 3 voturi diferența, în fața lui Emil Talașman.

„Noua echipă de conducere a filialei locale Sibiu este un mix foarte reușit de experiență profesională, dinamism și putere de muncă dovedită. Sunt convins că aportul lor pentru municipiul Sibiu în următorii doi ani va fi unul hotărâtor pentru cele patru rânduri de alegeri și pentru a ne apropia ma mult de dezideratul de schimbare. Le urez mult succes și sper să colaborăm în cât mai multe proiecte”, precizează Adrian Echert, președintele filialei județene USR Sibiu.

Diana Mureșan

Diana Mureșan are 30 de ani și a absolvit Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”. Din 2012 este antreprenor în domeniul turismului și promovează România turiștilor străini. A decis să se implice în USR din 2016 și în 2018 a coordonat campania „Fără penali în funcții publice” în județul Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*