Diana Mureșan, candidat USR PLUS pentru Consiliul Local Sibiu: Se poate să aduci oriunde o contribuție dacă te dedici oamenilor.

Diana Mureșan candidează din partea Alianței USR PLUS la Consiliul Local Sibiu pentru că își dorește un alt fel de politică la nivel local, în care consilierii locali au o identitate, o voce, sunt adresabili, gândesc și propun idei pentru a îmbunătăți viața comunității.

 

„Aici, în Sibiu, am învățat foarte repede cât de ușor este să întâlnești oameni alături de care poți face lucruri incredibile. Este motivul pentru care am reușit să mă implic în proiecte civice, să iau parte la acțiuni diverse din mai multe domenii, de la competiții și evenimente sportive, până la acțiuni ecologice, am ajuns să fiu voluntar la evenimente peste tot în județ. Oamenii care se implică astfel pentru comunitate sunt principalul motiv pentru care am ajuns să fac politică. Nu am intrat în USR doar pentru a schimba pe cineva cu altcineva, ci pentru că am văzut că poți construi atunci când în jurul tău există persoane care gândesc și acționează împreună.

 

În ultimii zece ani, Diana a fost farmacist, antreprenor și ghid de turism. A practicat meseria în care s-a specializat la UMF Cluj-Napoca, până de curând și a crescut firma de turism pe care a înființat-o împreună cu soțul ei. „Arătăm germanilor, austriecilor sau elvețienilor și altora cât de spectaculoasă este România și cât de faini sunt oamenii ei. Așa am înțeles și mai mult că se poate să aduci oriunde și oricui o contribuție dacă te dedici oamenilor și valorilor.”, precizează Diana Mureșan.

 

Diana Mureșan are printre prioritățile pentru mandatul ei de consilier crearea unui Hub Comunitar, un spațiu pus la dispoziție de către Primărie, pe care diferitele organizații și artiștii independenți îl vor putea folosi pentru ședințe, proiecții de filme, expoziții, dezbateri etc. Un alt angajament pe care și-l asumă este să lupte pentru construcția de noi creșe și grădinițe, dar și pentru crearea unei platforme digitale de înscrieri centralizată pentru învățământul antepreșcolar și preșcolar. De asemenea, din poziția de consilier local, Diana va avea în vedere ca „Sibiul Verde” să nu fie doar o formulare bună de pus în planuri de dezvoltare, ci o realitate vizibilă în teren și în fiecare proiect.

 

Susțineți Alianța USR PLUS pentru Primăria și Consiliul Local Sibiu.

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*