Diana Simona Popa, președintele PMP Sibiu: „Sibiul stă mult mai bine decât rezultatul dat de TV” | VIDEO

Avocatul sibian Diana Simona Popa, președintele PMP Sibiu, și-a exprimat speranța că rezultatul obținut în județ de formațiunea pe care o reprezintă este mai bun decât cel înregistrat la nivel național.

Deși Traian Băsescu, liderul PMP, și-a exprimat îndoiala că partidul său va atinge pragul electoral, după ce exit-poll-urile din această seară au cotat Mișcarea Populară cu scoruri electorale cuprinse între 4,6 și 6 la sută, Diana Popa rămâne optimistă.

Într-o declarație acordată Mesagerului de Sibiu, în urmă cu câteva momente, președintele PMP Sibiu îi îndeamnă pe cei din secțiile de votare să numere cu mare atenție, pentru că fiecare vot contează.

„Le mulțumesc tuturor celor care au votat cu încredere Partidul Mișcarea Populară. Sunt convinsă că sunt mulți sibieni care au votat PMP pentru o democrație funcțională, pentru un Parlament compus din oameni care cunosc legea, oameni care se luptă pentru Sibiu. Sibiul consider că stă mult mai bine decât rezultatul dat de TV”, a mai spus Popa, care ar putea obține un mandat de deputat la Sibiu, dacă PMP prinde pragul electoral.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*