Dietă sănătoasă pentru detoxifiere. În 3 zile arde grăsimea, îți curăță ficatul și elimină toxinele din corp

Dietă sănătoasă pentru detoxifiere. Doar 3 zile urmând acest regim îți vei curăța ficatul și vei scăpa de grăsimea nedorită. Această dietă va elimina apa din țesuturi.

Dietă sănătoasă pentru detoxifiere. Există un regim de milioane care îi va aduce beneficii extraordinare organismului tău, în doar 3 zile.

Este vorba despre o băutură din suc de lămâie, suc de grapefruit și banane, care va detoxifia întregul corp, scrie dorcudor.ro. Totodată, această băutură arde grăsimea și te va ajuta să slăbești sănătos, în mod natural.

Dietă sănătoasă pentru detoxifiere. Elimină toxinele din corp

Dacă urmezi această dietă sănătoasă pentru detoxifiere timp de 3 zile, te vei simți mult mai bine în pielea ta. Ea te ajută să elimini toxinele din corp.

Acest remediu vă va ajuta să vă curățați ficatul, plămânii și colonul. Dar un lucru pe care trebuie să îl știți înainte să începeți această dietă este că nu trebuie să consumați produse lactate înainte de detoxifiere cu 2 zile.

Pe lângă acest lucru, este important să beți o cană de ceai din plante înainte să vă puneți la somn, cu o zi înainte să începeți dieta sănătoasă pentru detoxifiere. Vă va ajuta să eliminați toate toxinele din intestine.

În timpul dietei sănătoase de detoxifiere, nu trebuie să efectuați exerciții fizice intense ca să nu puneți presiune asupra plămânilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*