Din cauza blocajelor de pe DN1, circulația prin satul Săcădate a devenit un coșmar

Din cauza aglomerației care se crează la anumite ore pe DN1 în zona Bradu, mulți șoferi aleg ca variantă ocolitoare spre Brașov traseul Sibiu-Cornățel-Nucet-Săcădate- Avrig-DN1.

Traseul, care trece pe drumurile județene 106 și 104G oferă o variantă relativ rapidă și sigură de a scăpa de aglomerația din zona Bradu și a economisi timp prețios în deplasările spre Brașov.

Cu toate acestea, varianta ocolitoare produce mult disconfort locuitorilor din localitățile tranzitate de cele două drumuri județene. Locuitorii din Săcădate se plâng de faptul că, la anumite ore, traficul pe străzile înguste ale satului devine infernal, iar mașinile circulă cu viteze foarte mari, asta în condițiile în care până acum satul era unul foarte liniștit din punct de vedere al traficului rutier.

În imaginile trimise redacției de un cititor al Mesagerului de Sibiu se poate vedea cât de intens a devenit traficul rutier prin Săcădate.

Localnicii cred că Poliția Rutieră ar trebui să monitorizeze traficul din Săcădate unde limita legală de viteză este de multe ori ignoorată de șoferii grăbiți care tranzitează localitatea. În afară de un aparat radar care să monitorizeze respectarea regimului de viteză de către cei care tranzitează localitatea, locuitorii din Săcădate spun că și amplasarea unor limitatoare de viteză ar putea fi o rezolvare a problemei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*