Directorul Spitalului TBC din Sibiu, infectat cu noul coronavirus

Cristian Roman, directorul spitalului de boli pulmonare din municipiul Sibiu, a fost găsit pozitiv la testarea pentru COVID-19.

„De mai bine de o jumătate de an, în calitate de manager al unui spital suport Covid, am făcut tot posibilul ca, împreună cu echipa pe care o coordonez la Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu, să ajutăm cât mai mulți pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2. Începând de astăzi, trec de cealaltă parte a baricadei, fiind eu însumi în postura de pacient Covid. Să ne ajute Dumnezeu să depășim cu bine această perioadă dificilă!”, a scris Roman, pe pagina sa de socializare.

În vârstă de 43 ani, Cristian Roman a absolvit Facultatea de Drept din cadrul ULBS, a fost vicepreședinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici în perioada guvernării PDL, consilier superior în cadrul Administrației Naționale a Rezervelor de Stat, apoi prefect al județului Sibiu timp de un an, din martie 2016 până în martie 2017, iar în mai 2017 a preluat conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu. El este căsătorit și are doi copii.

One Comment

  1. Pingback: Directorul Spitalului TBC din Sibiu, Cristian Roman, a fost confirmat cu coronavirus » DeGardă24

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*