Dispensarul TBC s-a redeschis pentru public

Odată încheiată reabilitarea Dispensarului TBC, situat în strada Morilor nr.57 (intersecția cu Șos. Alba Iulia), serviciile medicale în această instituție au fost reluate. Este vorba despre consulturi de pneumologie pentru adulți și copii, precum și de efectuarea de servicii de radiologie.

Consultațiile pentru adulți sunt acordate de doamna doctor Danciu Lavinia și domnul doctor Buga Sebastian, iar consultațiile pentru copii, de medicul pediatru, pneumolog, Simina Iulia. Consulturile se fac în baza trimiterii de la medicul de familie și a cardului de sănătate, pe bază de programări la tel.0269 210 979, tel. 0790 012598 sau programări online – www.spital-tbc.ro/programări-online.

De menționat că în punctul de Radiologie din Dispensarul TBC vor fi efectuate toate radiografiile prescrise pentru pacienți de către medicii de familie – fie radiografii pulmonare, fie radiografii osoase. Programul de Radiologie este între orele 8:00 – 18:00, de luni până vineri.

Clădirea Dispensarului TBC din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu a fost complet reabilitată în perioada 2021-2022, valoarea totală a investiției fiind de 4.099.936,11 lei cu TVA, provenind din fonduri europene prin Programul Operațional Regional (POR 2014-2022) și fonduri asigurate de Consiliul Județean Sibiu. În perioada lucrărilor, serviciile medicale au funcționat în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu, Aleea Filozofilor nr.3-5.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*