Doar egal cu Ripensia

FC Hermannstadt a terminat la egalitate, 2-2 (1-1), cu Ripensia Timișoara, astăzi, la Mediaș, într-un meci contând pentru runda a 9-a a Ligii a 2-a la fotbal.

foto: facebook/FCH

Din păcate, elevii lui Marius Măldărășanu au ratat șansa de a urca în fotoliul de lider al clasamentului, măcar până la meciul de duminică dintre Petrolul și CSC Șelimbăr. S-a jucat deschis, ambele formații căutând poarta adversă, dovadă cele 4 goluri marcate.

Scorul a fost deschis devreme, de către sibieni, prin Ionuț Stoica (‘16), după un corner executat de Balaure, relaxarea prematură a elevilor lui Marius Măldărășanu fiind taxată 10 minute mai târziu de Stephane Coulibaly, pătruns pe culoar în careul sibian.

După pauză, ai noștri au beneficiat de un penalty, la un fault clar a portarului advers asupra lui Buhăcianu, iar Petrișor Petrescu a transformat cu bară gol, în stânga portarului (‘51).

Din păcate, n-am închis nici de această dată, iar oaspeții au prins o nouă fază cu finalizare perfectă, în minutul 67, moldoveanul Valeri Macrițchii trimițând cu latul în plasă din 10 metri, poziție centrală, la capătul unei frumoase faze de atac timișoreană.

FC Hermannstadt a jucat în formula: I. Pop – Pantea (Tomșa 72′), Bejan, I. Stoica, Issah – Alhassan, Mino Sota, P. Petrescu (I. Năstăsie 67′) – Balaure (Buzan 72′), Buhăcianu (Sîntean 80′), Al. Oroian (Șulea 80′)

FC Hermannstadt are acum trei semi-eșecuri în Liga 2, 1-1 la Metaloglobus, 1-1 la Viitorul Pandurii și 2-2 astăzi, cu Ripensia Timișoara.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*