Doar un punct obținut astăzi pe „Municipal” de FC Hermannstadt

FC Hermannstadt  a întâlnit FC Argeș, astăzi, pe Stadionul Municipal din Sibiu, într-un meci contând pentru etapa a 24-a a Superligii României la fotbal.

 

În fața a aproximativ 5000 de spectatori, sibienii nu au reușit să treacă de FC Argeș, echipă aflată pe poziția a 13-a în clasament, meciul încheindu-se la egalitate 1-1.

Piteștenii au deschis scorul în minutul 17, la prima fază periculoasă la poarta lui Hermannstadt. Garita a driblat toată apărarea sibiană și a marcat, cu un șut de la aproximativ 14 metri, în dreapta portarului sibian.

Egalarea a venit în prelungirile primei reprize când arbitrul a dictat 11 metri la un fault al portarului argeșan Micle. Lovitura a fost executată de Paraschiv care a readus egalitatea pe tabela de marcaj.

După pauză piteștenii au început în forță și și-au creat două ocazii mari în primele 10 minute ale reprizei a II-a.

Sibienii au echilibrat jocul, au avut câteva ocazii bune în minutele 67 și 75, dar nu au reușit desprinderea.

În repriza a II-a ninsoarea puternică a pus probleme celor două echipe,  jocul fiind chiar întrerupt la un moment dat pentru a se curăța gazonul de zăpada care făcea imposibil de văzut marcajele.

FC Hermannstadt a început meciul cu  Karlo Letica, Paolo Medina, Cornel Ene, Florin Bejan, Mihai Butean, Mino Sota, Ciprian Biceanu, Petrișor Petrescu (cpt.), Ciprian Bărbuț, Călin Popescu, Daniel Paraschiv.

Au lipsit din echipa sibiană Raul Opruț (suspendat), Ionuț Stoica și Baba Alhassan, accidentați.

În urma rezultatului de astăzi FC Hermannstadt a acumulat 25 de puncte și ocupă locul 12 în clasament.

În etapa viitoare FC Hermannstadt va juca în deplasare, la Ploiești cu Petrolul.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*