Doi dintre cei trei căței găsiți de salvamontiști la Păltiniș au fost adoptați

Salvamontiștii sibieni au anunțat că doi dintre cei trei căței găsiți abandonați în zona stațiunii Păltiniș de Anul Nou și-au găsit stăpâni.

Într-o postare pe Facebook de la începutul anului, salvamontiștii din zona Păltiniș făceau apel la iubitorii de animale pentru a adopta cei trei căței găsiți în apropierea stațiunii. Unul dintre căței era într-o stare destul de proastă și a fost tratat de către veterinari.

„Dragi prieteni, de sărbători ,,moșul” a uitat un colet cu trei mogâldețe, pe un drum forestier din zona stațiunii Păltiniș. Momentan unul dintre ei e bolnăvior și a ajuns la medic, iar cei doi vioi așteaptă să le găsim o familie. Dacă cineva dorește să facă o faptă bună și să adopte un puiuț este rugat să ne contacteze” transmiteau în 3 ianuarie salvamontiștii.

În 7 ianuarie, printr-u alt mesaj salvamontiștii făceau din nou apel la iubitorii de animale pentru adoptarea unuia dintre cei trei căței, în condițiile în care unul se află încă sub îngrijiri medicale, iar altul fusese deja adoptat.

„In continuare căutăm familie pentru ultimul mohican rămas. Unul din cei 3 se află sub îngrijiri medicale, unul a fost adoptat și acum ăsta mic a rămas în continuare să își caute o familie”

Astăzi salvamontiștii au anunțat că și cel de al doilea cățel și-a găsit o familie adoptivă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*